Шампионът, който се окичи със  100-те бона  откри новия сезон

...
Шампионът, който се окичи със  100-те бона  откри новия сезон
Коментари Харесай

Ергенът Рълев посреща вкъщи гости от „Черешката”

Шампионът, който се окичи със  100-те бона  откри новия сезон на кулинарното шоу. Иван Рълев посрещна гостите си в родното си Симитли единствено с домашна храна по остаряла  българска традиция.

Край трапезата се събраха Теодора Мудева, Благо Мастагарков,  Мария Оряшкова  и накъде без … колоритния  Пеньо Гатевси.  25-годишният зъботехник вкара всичките си кулинарни умения в приготвянето на храната. Но се оказа, че младия мъж има на какво още да се учи. Или по-скоро му липсва младоженка,  която да се грижи за храната у тях, тъй като Рълев е захласнат от работата си и няма време да се занимава с кулинария.

Посрещането бе по-стар български бит с питка и  глътка алено вино.Но трапезата не хареса на Благо. Който си призна, че очаквал нещо по по този начин. В приготвянето на храната Иван Рълев позволи някои неточности. Които не му бяха простени от Манчев и феновете.

Предложената питка не я омеси самичък, оказа помощ му обичаната му баба. Когато стартира да готви свинско месе в гювеч препържи месото. Не знаеше по какъв начин да задуши морковите и маринованите гъби. А неумението му провокира топ готвачът да се намеси и да го скастри. Домакинът запита майка си по телефона как  би трябвало да наподобяват тези моркови преди да ги постави при месото, а и гъбките. Тя  му сподели и той ги оправи, само че Манчев се намеси и го посече, че всичко е добре, само че трябваше да постави пресни гъби, а не такива от консерва.

Не се хареса и десерта, който предложи. Оказа се, че не всички обичат печена дюля, от която най- неудовлетворен остана Гатьо. Но и другите не си изядоха всичко и се видя по какъв начин го оставиха по чиниите.

За цялото си предтставяне Иван Рълев получи 38 точки. С по една по-малко го оцениха Гатю и моделката Мудева.

Инфо: Facebook

Тагове: new Черешката на тортата Иван Рълев Пеньо Гатевски Гатьо Мудева Иван Рълев грешки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР